ФИЛОСОФИЯ

Вълнението от изключителното

Правила, ограничения, лимити - когато става въпрос за индивидуална свобода,  обикновено не отнема много време, преди човек да открие собствените си граници. Но не и с Julian Tahov design.  Тук вашите възможности са неограничени, позволявайки ви да се докоснето до дизайн, който да отговори и надхвърли вашия  идеал, който да добави дълбочина и широкоспектърност на вашия интериор. Чрез създаването на собствен характер, дизайнът на Тахов отвежда клиента в място и пространство, където не е бил досега, там където да се почувства развълнуван, изпълнен и вдъхновен.

Виж, почувставай, изживявай, наслаждавай се.

Провокативността в дизайна на Тахов Ви дава възможност за индивидуална интерпретация, носи неизчерпаемост, богатство на възприятията и развитие в дълбочина.  Почувствайте хармонията на интериора и умелото преплитане на форма и цвят, на функция и комфорт, постигнати чрез характерното за автора майсторство. Ексклузивен лукс и практично удобство: Julian Tahov design ви предлага най-доброто и от двата свята. Характерното за автора обладаване на пространството, красноречивият израз носи отличаващ се дух, който не остава незабелязан. Дизайн, който не просто се представя, а представлява Вас самите. Чрез съдържателното си представяне, интериорът внушава Вашия персонален имидж.

Имайте смелостта да бъдете уникални, индивидуални, добре позиционирани, със запомняща се харизма.

Философия на лукса от Юлиан Тахов.

Проектите на Тахов носят послание за красота, уникалност, за едно различно изкуство, целта на което е да те пренесе в свят, където никога не си бил, да усетиш емоция, която никога не си усещал. Според Тахов всеки дизайн е художествено произведение, което предава магията на автора. Основните акценти в творчеството му са пречупени през призмата на лукса, той е много повече от суета, от знак за богатство и внушително състояние. Според него луксът е начин на живот. Луксът е отношението към заобикалящия ни свят, респективно отношението към нас самите. Философията  на лукса е философията на живота, която определя съзнанието ни. Висша форма на любов към живота. Себеотдаване.